V.o.f.  TransportenA en Zn's 

Internationaal & Nationaal transportbedrijf.       Sneek-Holland...
 

 

Transport en diensten in de loop der jaren, geschiedenis enz..

Over ons.

Henk Portena heeft vanaf 1977 een zeer bekende rijschool gehad in Sneek samen met zijn vader. In 1993 was Henk aan wat anders toe en is hij samen met zijn broer een transportbedrijf begonnen. Een goed lopend transportbedrijf wat snel uitgroeide tot een mooi bedrijf met circa 12 auto’s. Na een aantal goede jaren is Transportena gestopt en heeft Henk een doorstart gemaakt samen met zijn oudste zoon Sander.


Transportena & Zn's was geboren en samen met Sander liep het bedrijf binnen een korte tijd weer fantastisch. Na 4 jaar is ook jongste zoon Robert bij het bedrijf gekomen en vanaf die tijd bezit Transportena & Zn's drie eigen auto’s.
Transportena & Zn's rijdt nu alweer flink wat jaren met drie mooie eigen auto’s, die bij veel liefhebbers en collega’s erg bekend zijn.


Twee auto’s rijden tegenwoordig weer op Denemarken en één auto op Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.
Transportena & Zn's is van alle markten thuis door de vele ervaring die ze in de loop der jaren hebben opgedaan.


Sinds 2013 heeft Transportena & Zn's haar werkzaamheden uitgebreid door distributeur Benelux te worden van White Diamond poetsmiddelen. White Diamond is met behulp van vrouw, dochter en schoondochters binnen een korte tijd uitgegroeid tot een goed lopende onderneming.

Heden daags met het nieuwe rijtijden besluit delen we 2 vrachtwagens om zo voldoende resultaat te behalen voor een goed leven als vrachtvervoerder zowel onderweg als in de prive situatie..


Met veel plezier en passie voor de transportsector worden de werkzaamheden bij Transportena & Zn's  uitgevoerd.Hier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.